Liittyminen ALStuttu:n ALS-vertaistukifoorumille

Tämä lomake on tarkoitettu ALS-tutkimuksen tuki ry:n henkilöjäsenille ALStuttu-vertaistukifoorumille liittymistä varten.

Ellet ole yhdistyksen henkilöjäsen, (olet siis ei-jäsen tai kannatusjäsen) mutta haluat liittyä yleiselle, julkiselle ALS-aiheiselle foorumille, sen liittymislomake on täällä.


1. Sähköpostiosoite

Anna sähköpostiosoitteesi. Osoitteen pitää olla sama osoite, jonka olet ilmoittanut liittyessäsi ALS-tutkimuksen tuki ry:n jäseneksi.
2. Käyttäjätunnuksen valinta

Valitse nyt itsellesi käyttäjätunnus, jolla sinut tullaan tuntemaan keskustelufoorumilla. Tunnus on oltava vähintään 3 merkkiä ja maksimissaan 25 merkkiä pitkä. Se saa sisältää isoja tai pieniä kirjaimia sekä numeroita. Myös välilyönti, alaviiva(_) ja väliviiva(-) ovat sallitut. Muita merkkejä ei hyväksytä.

Siltä varalta, että joku ehtisi ensin varata saman tunnuksen kuin sinä, ole hyvä ja anna kaksi vaihtoehtoista tunnusta. (Vaihtoehto 1 on eniten haluamasi ja vaihtoehto 2 on varalla)

ALStuttu-foorumin rekisteröityneiden jäsenten listasta näet, mitkä käyttäjätunnukset on jo varattu. Ennen kuin valitset oman tunnuksesi, varmistathan listasta, ettei sitä ole jo käytössä
3. Henkilötiedot

Ilmoita etu- ja sukunimesi.
4. Foorumin sääntöjen hyväksyminen ja tietojen lähetys

Yllä antamani tiedot ovat totuudenmukaisia enkä esiinny käyttäen jonkin toisen henkilön tietoja tai tekaistua identiteettiä. Hyväksyn sen, että henkilötietoni voidaan myöhemmin tai tarvittaessa varmentaa ns. vahvan tunnistautumisen avulla, (tyypillisesti pankkitunnuksin).Lähetä tiedot ylläpitäjälle painamalla alla olevaa painiketta. Saat kuittauksen, että tietosi on lähetetty eteenpäin. Jos kuitenkin saat virheilmoituksen (englanninkielinen), palaa silloin takaisin ja tarkista antamasi tiedot. Kaikki tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia kenttiä. Kiitokset!Badge for Tectite supplied contact form