Liittyminen ALStuttu:n yleiselle ALS-aiheiselle foorumille

Tällä lomakkeella voit liittyä käyttäjäksi ALS-tutkimuksen tuki ry:n ylläpitämälle keskustelufoorumille. Tämä liittyminen on maksuton, eikä se ole yhteydessä yhdistyksen jäsenyyteen. Liittyminen foorumille mahdollistaa keskustelun yleisellä ALS-aiheisella foorumilla, mutta ei anna oikeuksia vertaistukifoorumille, jonka edellytyksenä on yhdistyksen henkilöjäsenyys.

HUOM! Jos olet jo liittynyt ALS-tutkimuksen tuki ry:n henkil√∂j√§seneksi, niin älä käytä tätä lomaketta. ALS-vertaistukifoorumille liittyminen tapahtuu täältä.


1. Sähköpostiosoite

Anna sähköpostiosoitteesi. Osoitteen pitää olla toimiva, jotta saamme toimitettua sinulle tiedot, joilla pääset kirjautumaan foorumille.
2. Käyttäjätunnuksen valinta

Valitse nyt itsellesi käyttäjätunnus, jolla sinut tullaan tuntemaan keskustelufoorumilla. Tunnus on oltava vähintään 3 merkkiä ja maksimissaan 25 merkkiä pitkä. Se saa sisältää isoja tai pieniä kirjaimia sekä numeroita. Myös välilyönti, alaviiva(_) ja väliviiva(-) ovat sallitut. Muita merkkejä ei hyväksytä. Suosittelemme, että käyttäjätunnus olisi sellainen, ettei se kovin läheisesti muistuttaisi oikeaa nimeäsi.

Siltä varalta, että joku sattumalta ehtisi ensin varata saman tunnuksen kuin sinä, ole hyvä ja anna kaksi vaihtoehtoista tunnusta. (Vaihtoehto 1 on eniten haluamasi ja vaihtoehto 2 on varalla).

ALStuttu-foorumin rekisteröityneiden jäsenten listasta näet, mitkä käyttäjätunnukset on jo varattu. Ennen kuin valitset oman tunnuksesi, varmistathan listasta, ettei sitä ole jo käytössä.
3. Nimi- ja osoitetiedot

ALS-tutkimuksen tuki ry pitää erittäin tärkeänä sitä, että keskustelufoorumin henki säilyy hyvänä ja asiallisena. Tästä syystä anonyymi rekisteröityminen foorumille ei ole mahdollista, vaan täydellinen nimi ja osoite vaaditaan kaikilta keskustelufoorumin käyttäjiltä.

Nimi ja osoite ovat luottamuksellisia tietoja. Ne tallennetaan ALS-tutkimuksen tuki ry:n rekisteriin rekisteriselosteemme mukaisesti. Nimi- ja osoitetietoja ei käytetä keskustelufoorumilla missään, mutta ne vaaditaan perustietoina.Seuraavaa lisätietokenttää voit käyttää, jos asut esim. ulkomailla eikä edellisissä kentissä ole tilaa kaikelle tiedolle, tms. tarpeen mukaan.
4. Foorumin sääntöjen hyväksyminen ja tietojen lähetys

Yllä antamani tiedot ovat totuudenmukaisia enkä esiinny käyttäen jonkin toisen henkilön tietoja tai tekaistua identiteettiä. Hyväksyn sen, että henkilötietoni voidaan myöhemmin tai tarvittaessa varmentaa ns. vahvan tunnistautumisen avulla, (tyypillisesti pankkitunnuksin).Lähetä tiedot ylläpitäjälle painamalla alla olevaa painiketta. Saat kuittauksen, että tietosi on lähetetty eteenpäin. Jos kuitenkin saat virheilmoituksen (englanninkielinen), palaa silloin takaisin ja tarkista antamasi tiedot. Kaikki tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia kenttiä. Kiitokset!Badge for Tectite supplied contact form