1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Liittyminen WCG projektiin

Viestiketju osiossa 'World Community Grid (täyteprojekti)' , aloittaja Puuha, 30.12.2015.

 1. Puuha

  Puuha Member

  Viestejä:
  140
  Saadut tykkäykset:
  12
  Aktiivisuuspisteet:
  18
  WCG (Wolrd Community Grid) projektiin on erilaisempi kuin muissa projekteissa sivuston rakenteen poiketessa suuresti muista projektien sivuista. WGC sateenvarjo-projektiin ei voida liittyä tilinhallinan avulla sillä WCG:n luoma rajapinta eli API ei anna mahdollisuutta kolmannen osapuolen tilinhallinnalle. Tästä syystä liittyminen täytyy tehdä manuaalisesti itse tämä projektin osalta.

  ALS-tutkimuksen tuki ry:n laskentatiimiin helpoiten pääsee rekisteröitymällä http://join.worldcommunitygrid.org?teamId=V9HTF73N52 linkin avulla sekä käyttämällä samaa käyttäjä tunnusta sekä salasanaa kuin muissa projekteissa.

  Saman käyttäjätunnuksen sekä salasanan käyttäminen on siksi hyödyllistä että statistiikka-sivustot osaavat kerätä saman käyttäjän pistemäärät yhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2015
 2. Puuha

  Puuha Member

  Viestejä:
  140
  Saadut tykkäykset:
  12
  Aktiivisuuspisteet:
  18
  Kun olet tehnyt tilin http://join.worldcommunitygrid.org?teamId=V9HTF73N52 linkin avulla WCG:n voit liittää tilin BAM!-tilinhallintaan. Muista käyttää samaa salasanaa ja sähköpostiosoitetta kuin Boincstats-sivustolla tai projekteissa.

  BAM! projektin hallinnassa saat kytkettyä WCG:n tilinhallintaan kirjautumalla sisään www.boincstats.com sivustolle. Alla olevassa kuvassa suomenkilisessä käyttöliittymässä vasemmasta reunasta punaisella ympyräidystä linkistä pääsee kuvan mukaiselle sivulle. Etsi sivulta World community grid ja paina oikeassa laidassa "Etsi tili" sarakkeella olevaa suurennuslasin kuvaa kyseisellä rivillä. Parin sekunnin päästä rivi katoaa ja WCG on liitetty tiliisi. liityprojektiin.jpg

  Jos käytössä on useampia koneita pitää vielä tarkistaa liitetäänkö automaattisesti jokaiselle koneelle laskettavaksi projektiksi. Taas vasemmasta laidasta punaisella ympyröidystä kohdasta linkkiä ja aukeaa alla oleva sivu. Lisää vihreä oikein-merkki WCG:n kohdalle. omatprojektit.jpg

  Tämän jälkeen koneet automaattisesti seuraavan kerran ottaessaan yhteyttä tilinhallintaa lataavat myös WCG:n työtehtävät.

  Tilastoita voit katsoa tiimin saavutuksista http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=V9HTF73N52
   
  Viimeksi muokattu: 8.10.2016
  toomas tykkää tästä.
 3. toomas

  toomas Site admin Ylläpitäjä

  Viestejä:
  157
  Saadut tykkäykset:
  16
  Aktiivisuuspisteet:
  18
  Kiitokset Puuhalle ohjeista!
   
 4. Puuha

  Puuha Member

  Viestejä:
  140
  Saadut tykkäykset:
  12
  Aktiivisuuspisteet:
  18
  Valitettavasti tämä on monimutkainen toimenpide mutta se on WCG:n valinta ja ominaisuus. Helpompaa väylää ei valitettavasti ole tarjolla.
   
 5. Puuha

  Puuha Member

  Viestejä:
  140
  Saadut tykkäykset:
  12
  Aktiivisuuspisteet:
  18
 6. jusape

  jusape New Member

  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  4
  Aktiivisuuspisteet:
  3
  Joo aika montaa klikkausta vaatii, ja lisäksi useilla eri sivuilla käyntiä, sekä sitten vielä ko. sivulle erikseen kirjautumisen ja synkronoinnin koneen-emolähteen kanssa.

  Mutta muutaman prosentin on jo alkanut laskea eka projektia tuonne
   

Jaa tämä sivu